ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Καμία συζήτηση με Βίτσα ή Τσακαλώτο ή όποιους πρόδωσαν την Αριστερά”

Απάντηση σε όσα δήλωσε χθες ο Δημήτρης Βίτσας σχετικά με τον νέο φορέα που μπορεί να σχηματιστεί για να κατέβει στις Ευρωεκλογές, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μέσω ανάρτησής της η πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”, τόνισε ότι η ίδια δεν είχε κάποια σχετική συνομιλία με τον κ. Βίτσα είτε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά, ουσιαστικά, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας αναφορικά με τη συμμετοχή του νέου φορέα που υπονόησαν τα μέλη της “Ομπρέλας” στις Ευρωεκλογές και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Ουδέποτε έκανα συζήτηση με τον Βίτσα ή τον Τσακαλώτο, ουδέποτε θα κάνω συζήτηση με όποιους πρόδωσαν την Αριστερά, τους πολίτες και τους αγώνες για να παραμείνουν στις καρέκλες τους. Εχω συζητήσεις με καθαρούς ανθρώπους. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Βίτσας χθες δήλωσε:

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα επιχειρηθούν για να διαμορφωθεί ένας χώρος ριζοσπαστικής αριστεράς. Εάν με ρωτάτε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το βλέπω δύσκολο γιατί έχει πάει πολύ προς τα δεξία επικοινωνιακά. Το ΜΕΡΑ 25 νομίζουμε ότι χωράει, δεν είναι κάτι που δεν το θέλουμε».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα