ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΥΠ.ΕΞ. Ισραήλ: Ευχαριστώ ελληνική κυβέρνηση και ΕΥΠ για την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης”

Με ένα μήνυμα στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ελί Κοέν ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και στις ελληνικές Αρχές για την εξάρθρωση του τρομοκρατικού δικτύου που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ελί Κοέν, μετά την εξάρθρωση του δικτύου τρομοκρατώνευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τις ελληνικές Αρχές, μέσω μηνύματος στο Twitter.

Οπως τόνισε, η τρομοκρατία αποτελεί «κοινό εχθρό και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος».

Το tweet του Ισραηλινού ΥΠΕΞ

«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων», έγραψε στο Twitter o Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

«Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος», επεσήμανε.

Το tweet ήρθε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική εξάρθρωσαν δίκτυο τρομοκρατών που σχεδίαζε χτυπήματα στην Ελλάδα, συλλαμβάνοντας δύο αλλοδαπούς.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα