ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ξέφυγε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών – «Προσπαθούν να τελειώσουν το DNA του Έλληνα»

Προειδοποιητικά μηνύματα για αμαρτίες, θάνατο και καταστροφή του ελληνικού DNA, που θα φέρει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, είχαν οι ευχές που έστειλε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος για τον νέο χρόνο.

«Ο χρόνος που πέρασε το 2023 ήταν έτος πυρκαγιών, πλημυρών, βίας, εγκληματικότητας, ήταν έτος που ετοιμάζει το έδαφος για να νομοθετηθούν νέα πράγματα εις την κοινωνία την Ελλάδα μας, τα οποία είναι αντίθετα στην χριστιανική διδασκαλία» είπε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αναφερόμενος στην τεκνοθεσία και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Έφερε σαν καλό παράδειγμα δε, την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, λέγοντας ότι επέβαλε στα σχολεία να διδάσκονται τα θρησκευτικά. Ο Αμβρόσιος συνέχισε ωστόσο τον παραλογισμό του επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι ένα ουδέτερα θρησκευτικό κράτος.

«Όσο κι αν θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το ελληνικό κράτος δεν θα τα καταφέρουν και η νίκη του Χριστού θα έρθει σύντομα και ας το καταλάβουν αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την πίστη μας αλλά να τελειώσουν και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας όχι μόνο την χριστιανική αλλά και την παραδοσιακή οικογένεια».

Έστειλε μήνυμα προειδοποίησης δε, προφανώς προς την κυβέρνηση που αναμένεται να νομοθετήσει για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, λέγοντας «να προσέξουν αυτοί που νομοθετούν γιατί αυτό που πάνε να πράξουν είναι μία ωρολογιακή βόμβα στην ελληνική οικογένεια και την κοινωνία και αυτά τα βλαστάρια, τα παιδιά, θάνατος, τα αποτελέσματα της αμαρτίας, λέει η Αγία γραφή, είναι θάνατος» συνέχισε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος. «Αυτοί οι άνθρωποι αν κάνουν και νομοθετήσουν αυτό (τεκνοθεσία) θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας» πρόσθεσε στο μήνυμά του για το νέο έτος.

«Και πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών, που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής; Ας μην το επιτρέψει ο Θεός. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο την προσευχή, να προσευχηθούμε στον Θεό να τους φωτίσει να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας» είπε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα