ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Βρέθηκε το νεκρό έμβρυο στο κέντρο της Αθήνας – Πού το είχαν, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Το νεκρό έμβρυο το είχαν βάλει σε χώρο σαν ψυγείο και το πρωί θα ενημέρωναν ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) ένας υδραυλικός εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό βρέφος.

Ο υπάλληλος της επιχείρησης καθαριότητας φέρεται να είδε το νεκρό έμβρυο, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ο εργαζόμενος φέρεται να ενημέρωσε άτομο που βρισκόταν στο κτίριο και εκείνος τον προέτρεψε να το βάλει σε ένα χαρτόκουτο και να φύγει, καθώς θα επιλαμβάνονταν εκείνοι του ζητήματος.

Το απόγευμα που ο συγκεκριμένος εργαζόμενος μετέβη ξανά για εργασίες στο σημείο, φέρεται να είδε το έμβρυο ακόμα εκεί. Ενημέρωσε τον εργοδότη του, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Το κτίριο κλειδώθηκε και ο ιδιοκτήτης περίμενε τους αστυνομικούς για τις απαραίτητες έρευνες.

Ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας για το έμβρυο στην Αθήνα

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τον κοινωνικό λειτουργό και τον υπεύθυνο των γραφείων, αλλά και την γυναικολόγο που βλέπει γυναίκες εθελοντικά. Οι Αρχές πιστεύουν ότι κάποια από τις γυναίκες που πήγαινε εκεί για επίσκεψη το γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε νεκροψία-νεκροτομή αλλά και να εξεταστούν οι μάρτυρες για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν από ποια γυναίκα μπορεί να είναι αυτό το έμβρυο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα