Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Περιφέρεια Αττικής: Βραβεία Διαγωνισμού Ρομποτικής

Η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε εκδήλωση επιβράβευσης της προσπάθειας παιδιών ηλικίας από 9 έως 16 χρόνων από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και συλλογικότητες, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ρομποτικής “First Lego League”.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, συντόνισε η περιφερειακή σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, Αγγελική Λεβέντη.

Την περιφερειάρχη Αττικής, εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Αντιπλημμυρικών Εργων Νάσος Αναγνωστόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις ομάδες των παιδιών, δίνοντας έμφαση στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο οποίος βασίστηκε στις αρχές της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών και κυρίως στις αξίες του ευγενούς ανταγωνισμού και της άμιλλας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, του επαγγελματισμού και της συνέργειας, μέσα σε κλίμα χαράς, διασκέδασης και παιχνιδιού.

Από την πλευρά της, η Αγγελική Λεβέντη τόνισε την σημασία της προσπάθειας των ομάδων ανεξάρτητα από τη διάκριση ή μη, όπως και τη συμβολή των γονέων μέσα από τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής