ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Απόπειρα κλοπής σε γκαράζ σπιτιού στα Νότια Προάστια

Θρασύτατη απόπειρα κλοπής έγινε σε γκαράζ αυτοκινήτων στα νότια προάστια, όπου οι ληστές επιχείρησαν να ληστέψουν ένα αυτοκίνητο γνωστής ιταλικής μάρκας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γκαράζ, καθώς πριν από δύο μήνες είχαν ξαναμπεί στο πάρκινγκ, αφού ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε μία αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

H εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την προσπάθεια των διαρρηκτών να μεταβούν στον χώρο, όπου φυλασσόταν το πολυτελές αυτοκίνητο.

Φαίνεται πως οι άγνωστοι, μπήκαν στο πάρκινγκ σηκώνοντας τη γκαραζόπορτα και ξήλωσαν την εξωτερική πόρτα. Παρόλο που ο συναγερμός χτυπούσε, οι διαρρήκτες δείχνουν να μην πτοούνται και συνεχίζουν την δράση τους.

«Το πιο πιθανό εάν είχε κατέβει κάτω ο ιδιοκτήτη της, να είχε γίνει συμπλοκή. Οι κακοποιοί δεν ξέρουμε ποτέ τι έχουν πάνω τους, κάποιο μαχαίρι ή πιστόλι ή εάν έχουν τη θέληση να σε σπάσουν στο ξύλο προκειμένου να διαφύγουν. Οι κλοπές, οι μικροκλοπές ή οι διαρρήξεις δεν έχουν σταματήσει», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η βιβλιογραφία δείχνει ότι όσοι εισβάλλουν σε υπόγειες θέσεις στάθμευσης, συνήθως αφαιρούν μοτοσικλέτες», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα