ΕπικαιρότηταΚόσμος

Τζον Βόιτ: Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί αποκάλεσε “ζώα” τους μαχητές της Χαμάς

Ο ηθοποιός Γιόν Βόιτ αποδοκίμασε τις αντι-ισραηλινές αναρτήσεις της διάσημης κόρης του Αντζελια Τζολί, χαρακτηρίζοντάς τες “ψέματα” και λέγοντας ότι “ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφός του”.

Η Jolie καταδίκασε έντονα την απάντηση των IDF στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες Παλαιστίνιους, η πλειονότητα των οποίων ήταν άμαχοι.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram, ο 84χρονος Voight δεν απέφυγε να ασκήσει κριτική στην κόρη του Jolie: “Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως τόσοι πολλοί, δεν έχει κατανόηση την τιμή του Θεού, τις αλήθειες του Θεού»”.

Δηλώσεις Τζολί και Βόιτ

Η Τζολί, πρώην ειδική απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «βομβαρδίζει σκόπιμα παιδιά, γυναίκες, οικογένειες, που έχουν στερηθεί τρόφιμα, φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια» κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Σε απάντηση που έδωσε επ’ αυτού, ο Voight δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος που η κόρη του δεν κατανοεί ότι ο στόχος της Χαμάς είναι «να αφανίσει τη γη των Εβραίων. (…) Το Ισραήλ δέχθηκε επίθεση με απάνθρωπο τρόπο με θύματα αθώα μωρά, μητέρες, πατέρες, παππούδες και γιαγιάδες. (…) Εσείς οι ανόητοι αποκαλείτε το Ισραήλ πρόβλημα, θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να ρωτήσετε “ποιος είμαι εγώ; Τι είμαι εγώ;”. Και να ρωτήσετε τον Θεό αν “μαθαίνω την αλήθεια ή μου λένε ψέματα και ακολουθώ όλους τους άλλους;”. Αυτοί που καταλαβαίνουν την αλήθεια βλέπουν το ψέμα».

«Πρόκειται για την καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, των Αγίων Τόπων, της γης των Εβραίων. Πρόκειται για δικαιοσύνη, για τα παιδιά του Θεού των Αγίων Τόπων. Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφός του, τον λαό του. Αυτό είναι πόλεμος. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που νομίζει η αριστερά, δεν μπορεί να γίνει πολιτισμένα τώρα», συνέχισε ο Voight.

Και πρόσθεσε: “Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τους Χριστιανούς. Βλέπουν ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν μείνει χωρίς χρηματοδότηση. Τους έχουν δοθεί τεράστιες χρηματικές εισφορές, τις οποίες δεν μοιράστηκαν με τον λαό. Αντ’ αυτού, έφτιαξαν όπλα, για την οργή τους. (…) Ο λαός του Ισραήλ νοιάζεται για τους ανθρώπους. Αγαπούν και εκτιμούν, κάτι που αυτά τα ζώα δεν καταλαβαίνουν. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει”.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα