ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Στην πολιτική οι χαρές δεν είναι περίσσιες – Να χαρείς αυτές τις μέρες»

Στη Βουλή έφτασε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αποστολάκη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εσωκομματικών εκλογών που έφεραν νικητή τον Στέφανο Κασσελάκη έγινε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόγλου. Συνολικά, ψήφισαν περίπου 135.000 νέα και παλιά μέλη.

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη. Οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για ΝΒΑ και μπέιζμπολ.

Ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη

Τσίπρας: «Στέφανε συγχαρητήρια».

Κασσελάκης: «Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε».

Τσίπρας: «Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ».

Κασσελάκης: «Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα».

Τσίπρας: «Εγώ δεν βλέπω baseball».

Κασσελακης: «Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα