Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της περιοχής της Αλεξάνδρειας έπειτα από την απώλεια του 46 ετών αστυνομικού της “Oμάδας Ζ”, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην πόλη της Ημαθίας.
Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αλεξάνδρειας, άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος, εκτελώντας περιπολία με την υπηρεσιακή του μηχανή, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο “έκλεισε” τον δρόμο σε δικυκλιστή της Αστυνομίας του Τμήματος Τροχαίας Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει πάνω σε παρακείμενη κολόνα.
Τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες, καθώς στο σημείο λειτουργούσε λαϊκή αγορά, αλλά η οδηγός του Ι.Χ. του έκλεισε τον δρόμο και ο αστυνομικός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου.
Η μηχανή του 46χρονου έφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να πέσει σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης.
Ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στην κολόνα με το κεφάλι και μολονότι φορούσε κράνος, η σύγκρουση ήταν μοιραία.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος σε Μονάδα Υγείας, ενώ η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου είναι έγκυος και υπέστη σοκ.
Ο 46χρονος, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Αλεξάνδρειας και είχε εκλεγεί πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λουτρού, όπου έμενε με την οικογένειά του.
Η σορός του αδικοχαμένου αστυνομικού υπεβλήθη σε νεκροψία και νεκροτομή, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.