ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τωρα ζητά συγγνώμη ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Ελληνες (VI(DEO)

Στροφή 180 μοιρών για τον νεαρό Ρομά που πριν από λίγες ώρες απειλούσε να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του και να σκοτώνει αστυνομικούς και Ελληνες.

Γνωρίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στα ίχνη του (προφανώς  έπειτα από συμβουλές των δικηγόρων του) ο Ρομά τώρα “τα γυρίζει”.

Με ανάρτησή του στο Tik Tok, απειλούσε ότι “όταν όμως γίνει πόλεμος, που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Ελληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γ… το κράτος το ελληνικός, γ… η ελληνική αστυνομία. Γ… όλοι. Π… Δολοφόνοι».

Τώρα ζητά συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο, τονίζοντας πως όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό σου, δεν αντιλαμβάνεσαι τι λες. “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο”, λέει, επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, ο νεαρός Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Ελληνες, οργισμένος για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού, ανήρτησε νέο βίντεο στο Tik Tok.

Πλέον, ο νεαρός Ρομά ζητά συγγνώμη. Οπως αναφέρει στο βίντεό του, δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο ,τονίζοντας ότι όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου δεν ξέρεις τι λες.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει στο νέο του βίντεο ο νεαρός Ρομά ενώ σημειώνει ότι ο 17χρονος Χρήστος που έπεσε νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι η αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους», ενώ κάνει λόγο για τρεις φόνους, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί αποφοιτούν από την Σχολή τους χωρίς καμία εκπαίδευση.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνα για τον Ρομά που εκτοξεύει απειλές στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία έχει διαπιστωθεί ότι ο νεαρός ανήκει σε εγκληματική οργάνωση που έχει κατηγορηθεί για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, ναρκωτικά και όπλα.

Πρόκειται για άτομο γνώριμο στην ΕΛΑΣ καθώς έχει απασχολήσει για ληστείες, κλοπές και οπλοκατοχή και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου , ενώ φαίνεται και μέλη της οικογένειας του να ερευνώνται ή να έχουν καταδικαστεί για τοκογλυφία, ληστεία και διαρρήξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πολλά χρήματα από παράνομες δραστηριότητες τα επένδυαν σε νόμιμες δουλειές.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα