Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Το νέο πρόγραμμα ψεκασμών στην Ανατολική Αττική

Η 8η επίγεια εφαρμογή για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών του έτους 2017, σε περιοχές περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών που πραγματοποιήθηκαν από την Τρίτη 16/08/2017 έως την Παρασκευή 18/08/2017, αποφάσισε την διενέργεια της 8ης επίγειας εφαρμογής ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές-εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, από την Δευτέρα 21/08/2017.

Οι εφαρμογές ψεκασμών, θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον διαγωνισμό και τη σύμβαση, με εγκεκριμένο προνυμφοκτόνο σκεύασμα στις περιοχές ψεκασμού.

alt

Στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την εξέλιξη του προγράμματος, ενδέχεται στην εκτέλεση της εφαρμογής να προκύψουν τροποποιήσεις στις ημερομηνίες και στις περιοχές ψεκασμών.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής