ΔήμοιΔήμος Ιλίου

Το Α.Τ. Ιλίου επισκέφθηκε ο υποψ. δήμαρχος Κώστας Κάβουρας

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ιλιον» και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Σούλη Τσακανίκα.

Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκαν τα τελευταία κρούσματα παραβατικότητας στην πόλη του Ιλίου, που εύλογα προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της πόλης.

Ταυτοχρόνως και στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε λόγος και για το μεμονωμένο περιστατικό ακραίας βίας που σημειώθηκε στο Ιλιον και όπως διαπιστώθηκε, αφορούσε σε συμπλοκή μερίδας οπαδών αντίπαλων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κάβουρας και ο κ. Τσακανίκας, είχαν ένα γόνιμο διάλογο σε καλό κλίμα με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου κ.κ. Σταύρο Κατή και Αθανάσιο Τούμπανη, για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Στη συζήτηση, ως κυριότερα ζητήματα αναδείχθηκαν η έλλειψη προσωπικού, οχημάτων αλλά και αναλώσιμων υλικών, αναγκαίων για να μπορέσουν να φέρουν αποτελεσματικά εις πέρας οι αστυνομικοί το έργο τους.

Τονίστηκε επίσης, η παλαιότητα του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το Τμήμα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται κατά καιρούς προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας, δήλωσε ότι η Δημοτική Κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ιλιον» θα βρίσκεται καθημερινά και όποτε χρειαστεί στο πλάι των αστυνομικών της πόλης, που καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς τους, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι