ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης: «Υπερασπίσου το παιδί»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης «Υπερασπίσου το παιδί» που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ, την Δευτέρα 12/12/2016.

Ο Τηλεμαραθώνιος είναι αφιερωμένος στα παιδιά που βιώνουν τη φτώχια και τον υποσιτισμό και θα γίνει στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη από τις 6 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής ανοίγουν «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο της πόλης και με το σύνθημα « ακόμα και ένα ευρώ αρκεί» απευθύνονται από σήμερα στους μαθητές και τους γονείς καλώντας τους να κινητοποιηθούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα παιδιά του κόσμου που ζουν και μεγαλώνουν με την φτώχια και την πείνα να απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.

Η παράδοση του «Κουμπαρά» με τα ποσά που θα συγκεντρωθούν στη Unicef, θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, τη βραδιά του Τηλεμαραθωνίου και σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ, από τον δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο παρουσία των υπευθύνων της δράσης, παιδιών και γονέων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι