ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Θρίλερ στον Πειραιά: Porsche βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 36 ετών Κρητικός Αντώνης Καρυώτης.

Ολοι θυμόμαστε την τραγική περίπτωση του νεαρού, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που πήγαινε να ανέβει στο πλοίο, με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Εκπληκτοι οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσε εργασίες εκβάθυνσης στο συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού προκειμένου να μη βρίσκουν στο βυθό τα επιβατηγά πλοία, την ώρα που φορτώνουν, ανέσυραν μια Πόρσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει το piraeuspress, η δαγκάνα του εκσκαπτικού μηχανήματος, μαζί με τα υλικά από το βυθό, ανέσυρε στην επιφάνεια το πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ διενεργούν έρευνα για πτώματα!

Ενημερώθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος είχε υπηρεσία, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί η Πόρσε στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτη λάσπη.

Ούτε το χρώμα του αυτοκινήτου δεν ξεχώριζε, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για μία κόκκινη Πόρσε.

Δύτες έπεσαν στο σημείο του λιμανιού, όπου ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, προκειμένου να ψάξουν για την ύπαρξη πτωμάτων ή ανθρωπίνων μελών, αφού εικάζεται ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Ωστόσο, επειδή ο βυθός ήταν πολύ ταραγμένος, οι έρευνες δεν μπόρεσαν να γίνουν και θα επαναληφθούν αύριο Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 από τους δύτες, που θα βουτήξουν εκ νέου στο συγκεκριμένο σημείο.

Τιο αυτοκίνητο, αφού καθαριστεί θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα γίνει “φύλλο και φτερό”.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι, είτε να πρόκειται για δολοφονία, είτε το αυτοκίνητο να μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών, την οποία προσπάθησαν να εξαφανίσουν βυθίζοντάς το.

Πηγή: piraeuspress

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα