ΔήμοιΔήμος Αγίας ΒαρβάραςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Θετικές εξελίξεις για το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»

Αναβάθμιση του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, ζήτησε ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, στη συνάντηση τους με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος κατέθεσε στο τραπέζι της συνάντησης τη θέση του Δήμου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Αθήνας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, τη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων βασικών ειδικοτήτων πρωί-απόγευμα, την κάλυψη υπηρεσιών υγείας παθολογικού χειρουργικού και καρδιολογικού τομέα, την λειτουργία πλήρους οδοντιατρικής και οδοντοπροσθετικής μονάδας, την λειτουργία τμήματος επειγόντων περιστατικών, την κάλυψη αναγκών ημερήσιας νοσηλείας.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Πάρκου Υγείας με συγκέντρωση υπηρεσιών κυρίως πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ο αναπληρωτής υπουργός ήταν γνώστης των θεμάτων, κρίνοντας θετικές τις προτάσεις και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί πάνω σ’ αυτές με την αρμόδια ΥΠΕ ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι