ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Η 34χρονη Χρυσάνθη από τα Διαβατά, βρέθηκε έπειτα από 11 ημέρες

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου, η τύχη της οποίας αγνοούνταν από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, όταν και εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί Missing Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συνέδραμαν και εθελοντές διασώστες.

Η περιπέτειά της 34χρονης έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 34χρονη κοπέλα εντόπισε πολίτης περίπου στις 8 το βράδυ σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Τούμπας.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε η πληροφορία ότι κυκλοφορούσε στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της.

Η ανακοίνωση

“Η περιπέτεια της Μουχταροπούλου Χρυσάνθης, 34 ετών, έληξε σήμερα, 11/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 03/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 11/12/23, ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και κάλεσε στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”. Αμεσα το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Ερευνας και Διάσωσης “Θανάσης Μακρής” του Οργανισμού μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Tο “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και την οικογένειά της, για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα