Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Θεσπρωτικό: Ο προγραμματισμός των εορτών

Συνάντηση με προέδρους και μέλη Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Θεσπρωτικού, με σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκάρτζιος και Ρεμπής, καθώς και η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζηρού, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των συλλόγων για τις δυνατότητες στήριξης του Δήμου, ενώ τους παρότρυναν να προχωρήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων ενημέρωσαν από την πλευρά τους για τον δικό τους σχεδιασμό και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου.

Εντός των προσεχών ημερών θα καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Θεσπρωτικό και στις Τοπικές Κοινότητες όσο και του 3ου Μαγικού Χωριού Φιλιππιάδας, του οποίου η έναρξη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάντος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Μήτσης.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι