ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Τεράστια η ανταπόκριση των μαθητών για τους πρόσφυγες

Συγκλονιστική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών της Αγίας Παρασκευής στην καμπάνια «Πιάσε το Χέρι μου», που διοργάνωσαν οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου.

Τα είδη πρώτης ανάγκης, η γραφική ύλη, τα παιχνίδια κλπ που συγκεντρώθηκαν για τα μικρά προσφυγόπουλα, γέμισαν εκατοντάδες σακίδια και επιπλέον 100 κούτες και 60 μεγάλες σακούλες για ό,τι δεν μπορούσε να μπει στα σακίδια.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Παν. Γκόνης εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στα παιδιά και στους γονείς τους για την προσφορά ειδών, στην Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων για την ταξινόμηση και το πακετάρισμα των ειδών που δεν μπορούσαν να μπουν στα σακίδια και στους διευθυντές του 1ου Γυμνασίου κ. Δερματά και του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής κυρία Χαϊκάλη και σε όλους όσοι συνέδραμαν ακούραστα σε αυτήν την προσπάθεια, από όλα τα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής.

Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί με την παράδοση των ειδών την προσεχή εβδομάδα, όμως η ανάγκη ηθικής και υλικής στήριξης των προσφύγων θα παραμένει έντονη.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να συνδράμει με τακτικές αποστολές αλληλεγγύης (τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης) που αδιάκοπα προσφέρουν οι πολίτες και με ανάλογες πρωτοβουλίες και καμπάνιες.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι