ΔήμοιΔήμος Αγίου Δημητρίου

Σύσκεψη για τον Αθλητισμό στον Άγιο Δημήτριο

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων και παραγόντων του Δημοτικού Σταδίου, πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανεύρεση λύσης για τους αθλητές της περιοχής.

Στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το θέμα της λειτουργίας χώρου προθέρμανσης ρίψεων στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ και εκπροσώπους του Ομίλου Φιλάθλων Κλασικού Αθλητισμού (ΟΦΚΑ) «Οδυσσέας».

Εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Άγγελος Γαβαλάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Δασόπουλος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Σπήλιος Διαβολίτσης.

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, συμμετείχαν ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ τον ΟΦΚΑ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Καρδαράς, η Μ. Καρδαρά και ο προπονητής των ρίψεων Θωμάς Κυριαζής.

Η συνάντηση κατέληξε με την απόφαση να υποβληθεί άμεσα, εκ μέρους του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» προς τον Δήμο Αγ. Δημητρίου, γραπτή πρόταση για τη λειτουργία του χώρου προθέρμανσης στο Δημοτικό Στάδιο, που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές και να είναι τεχνικά εφικτή, δεδομένων των αλλαγών που έχουν προκύψει στο χώρο από την κατασκευή του υπογείου γκαράζ.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι