ΔήμοιΔήμος ΑχαρνώνΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Σύσκεψη για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο ρέμα της Εσχατιάς

Σύσκεψη με θέμα τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο ρέμα της Εσχατιάς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Φυλής Γιάννης Μαυροειδάκος, εκπρόσωποι του Δήμου Αχαρνών, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των περιφερειακών ενοτήτων Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Αρχικά έγινε ενημέρωση για τους λόγους καθυστέρησης του καθαρισμού του ρέματος της Εσχατιάς και για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμμένα οχήματα στην κοίτη του ρέματος από τους χειμερινούς μήνες.

Με δεδομένο ότι οι εργασίες για τον καθαρισμό των ρεμάτων σε Ανατολική και Δυτική Αττική θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο, υπήρξε δέσμευση από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής ότι θα απομακρυνθούν άμεσα τα οχήματα από το ρέμα της Εσχατιάς με τους ειδικούς γερανούς που διαθέτει η Π.Υ. Στη συνέχεια, η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει να μεταφέρει τα εν λόγω οχήματα σε ειδικό χώρο απόθεσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι