ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Συνελήφθη η Μαρίνα Ελευθερουδάκη – Εκκρεμούν 22 αποφάσεις με ποινή φυλάκισης 25 ετών

Συνελήφθη τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Παλαιό Ψυχικό η Μαρίνα Ελευθερουδάκη, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, στην επιχειρηματία – εκδότη, πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ, εκκρεμούσαν ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις, που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Οπως προκύπτει από σχετική ενημέρωση των Αρχών, υπήρχαν 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν σε παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης 24 έτη και 11 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Η Αστυνομία μάλιστα, επεσήμανε και το εξής: “Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας στην περιοχή των Αθηνών, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα