ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων

Συνεχίζεται και το 2018 το πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που ξεκίνησε το 2016, για την απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης.

Μέχρι σήμερα καταγράφηκαν από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου 584 οχήματα εκ των οποίων 85 απομακρύνθηκαν προς ανακύκλωση από την ειδικευμένη εταιρεία που συνεργάζεται ο Δήμος αποφέροντας και έσοδα (200 ευρώ ανά όχημα) και περί τα 450 από τους ιδιόκτητες τους μέσα στην νόμιμη προθεσμία που τους όρισε ο Δήμος, ενώ για περίπου 50 έχουν κινηθεί η νόμιμη διαδικασία με την επικόλληση σχετικών ειδοποιητηρίων.

Η απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων βελτιώνει την εικόνα της πόλης μας, αποδεσμεύει θέσεις στάθμευσης, εξαλείφει εστίες μόλυνσης και διευκολύνει την ασφαλή κίνηση των πεζών.

Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους της πόλης να φροντίσουν την απόσυρσή τους και ενημερώνει τους Δημότες που εντοπίζουν εγκαταλειμμένα οχήματα ότι μπορούν να ειδοποιούν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου στο τηλέφωνο 21392004570 και το emai: tm.perivalontos@agriaparaskevi.gr.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι