Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Συνάντηση εκπαιδευτικών του προγράμματος «Teachers4Europe»

Οι Εκπαιδευτικοί για την Ευρώπη, γνωστοί και ως «Teachers4Europe», Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποίησαν κοινή επιμορφωτική συνάντηση με τη στήριξη του «Europe Direct» της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η συνάντηση έγινε στον χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκπαιδευτικοί προσχολικής Αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας παρουσίασαν τις δράσεις που είχαν εκπονήσει κι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση-επικοινωνία με ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών.

Η εποικοδομητική ημερίδα είχε σαν σκοπό την επιπρόσθετη ενημέρωση, την αλληλεπίδραση, την ανατροφοδότηση και την καλύτερη ανταλλαγή απόψεων για την εξέλιξη και την πορεία των «Teachers4Europe».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τους πρεσβευτές του «Teachers4Europe» Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταμούλη Βλάνδο και Θεοφάνη Κατσάνο, καθώς και τους πρεσβευτές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βασιλική Βούλγαρη και Ζησούλα Γκουτσιουκώστα.

Στο τέλος της εκδήλωσηςπραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος τόνισε την στήριξη της Περιφέρειας στο έργο των εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Σωκράτης Χρυσόμαλλος και παραβρέθηκαν ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct» της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης, και η προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών του ΠΤΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας, Φωτεινή Κατσιάκου, μέλος της ομάδας έργου του «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας