ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Super Market “ΑΒ Βασιλόπουλος” ανοίγει οσονούπω στο Αγιον Ορος!

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα Super Market στο Αγιον Ορος, έχει ξεκινήσει.

Το μικρό κατάστημα της αλυσίδας “ΑΒ Βασιλόπουλος” θα είναι στις Καρυές και θα διαθέτει 3.000 κωδικούς προϊόντων και (φυσικά) μόνο άνδρες υπαλλήλους.

Το εν λόγω σούπερ μάρκετ θα βρίσκεται ανάμεσα σε μοναστηριακά κελιά και αρχονταρίκια, απέναντι από τον ιερό ναό του Πρωτάτου στις Καρυές, όπου φυλάσσεται η ιστορική εικόνα της Παναγίας “Αξιον Εστί”.

Το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα στεγαστεί σε να παλαιό κελί, έκτασης περίπου 400 τ.μ., το επονομαζόμενο και “Σαμαράδικο”.

Στόχος του, κατά τη Μοναστική Πολιτεία, είναι η εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων – μοναχών, αλλά και των επισκεπτών της Πολιτείας, οι οποίοι ξεπερνούν τις 150.000 τον χρόνο.

Είναι η πρώτη φορά που αλυσίδα Super Market μπαίνει στην αυτόνομη κοινότητα, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Κάποιοι υποδέχονται την είδηση ως μια πρόσφορη λύση για τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν, ενώ άλλοι αναρωτιούνται τι λόγο έχει μια πολυεθνική εταιρεία σε έναν τόπο ασκητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατασκευαστικές εργασίες στο κτίριο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το Super market, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Πάντως, εδώ και λίγο καιρό, το κτίριο έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κέντρο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο διαθέτει κοιτώνες φιλοξενίας, εστιατόριο και καφέ, φυσικοθεραπευτήριο, κατάστημα που πουλά εκκλησιαστικά είδη και κατάστημα με οπτικά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα