ΚΕΔΕΦορείς-Οργανισμοί

Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ!

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι συνεργάτης και στενός σύμβουλος του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Από το βήμα του συνεδρίου είπε ότι “οι ΗΠΑ προβλέπουν στενή συνεργασία με την Ελλάδα και το ευρώ. Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του κόσμου. Το μέλλον της Ελλάδας θα είναι στηριζόμενο σε αυτές τις αξίες. Η Ελλάδα και ΗΠΑ είναι και θα παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι”.

O επιχειρηματίας και καθηγητής με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, Γιώργος Παπαδόπουλος, ειδικός σε θέματα ενέργειας και γεωπολιτικής, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει στην Ουάσιγκτον για το έργο του, φανερά ευδιάθετος φωτογραφήθηκε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα επόμενα χρόνια θα είναι “τα αυτιά και μάτια του Ντόναλτ Τραμπ στην Ελλάδα”, ενώ αναμένεται να έχει σημαντικές συναντήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ, εκτός όλων των άλλων, θέλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να έχουν καταγράψει μία πλήρη εικόνα της οργανωτικής ταυτότητας της χώρας μας στα ζητήματα που άπτονται των τοπικών κοινωνιών.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:ΚΕΔΕ