
Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει από σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικότερα, o κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα «Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας», στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Συνεδρίου Λευκωσίας (9th Nicosia Economic Congress).
Το απόγευμα θα συναντηθεί και θα συζητήσει με 10 Ελληνες φοιτητές που σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια της Κύπρου στο πλαίσιο της δράσης του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο.
Νωρίς το βράδυ θα συμμετάσχει σε επίσημο δείπνο που θα παραχωρηθεί για την παρουσίαση του προγράμματος «Οραμα Κύπρος 2030» του ΔΗ.ΣΥ., στο οποίο και θα απευθύνει χαιρετισμό.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.











