Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Στη Λάρισα το 18ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο

Στη Λάρισα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 18ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Το συνέδριο διοργανώνει η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟΕΣΥ) υπό την αιγίδα της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Βαγγέλη Γεωργίου και τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΕΝΕ Απόστολου Κουτσή.

Ο Κώστας Αγοραστός επεσήμανε ότι πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία την οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέτει υπό την αιγίδα και την στήριξή της, καθώς νοσηλευτές από όλη τη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επιστημονικά, επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα, αλλά και να συμμετέχουν σε ανοικτές συζητήσεις πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο.

Ανέφερε επίσης ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τις υποδομές που την καθιστούν τον πλέον κατάλληλο συνεδριακό προορισμό.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας