ΕπικαιρότηταΠολιτική

Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της ηθοποιού και πρώην βουλεύτριας του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) προσήχθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, η Αγγελική Ξένου και ο πατέρας της, γνωστός ηθοποιός Αντώνης Ξένος (κόρη και σύζυγος της ηθοποιού και πρώην βουλεύτριας του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου) για το λόγο ότι ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με καταγγελία τους, την οποία κοινοποίησε η Αγγελική Ξένου, κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου, τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων.

«Εκεί βρεθήκαμε με άλλους 20 περίπου νεαρούς Παλαιστίνιους και Παλαιστίνιες. Μόλις μας είδαν με τις μαντίλες τα μάτια τους φωτίστηκαν και μας καλωσόρισαν με τη μοναδική εγκάρδια διεθνιστική Αλληλεγγύη», επεσήμανε.

Και τόνισε: «Το να υψώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως συμβολική πράξη αντίστασης και αλληλεγγύης σ ένα λαό που υποφέρει πάνω από 70 χρόνια από την κατοχή του κράτους Δολοφόνου του Ισραήλ. Εμείς δεν είμαστε ήρωες, ήρωας είναι ο Παλαιστινιακός λαός και στο πλευρό του θα στεκόμαστε μέχρι να λευτερωθεί».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα