ΕπικαιρότηταΠολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του Γιάννη Ραγκούση για τις ψευδείς αναφορές στο Facebook

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος χθες κατήγγειλε ότι προφίλ στο Facebook διακινούσε ψεύδη για τον ίδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΠΣ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο στέλεχος του κόμματος, μετά τις ψευδείς αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δήθεν, ο Γιάννης Ραγκούσης, οργάνωνε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Σύνταγμα και ότι ταυτόχρονα δήθεν μάζευε χρήματα για τη διοργάνωσή της.

Μάλιστα, προειδοποίησε πως εάν αποκαλυφθεί ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα ζητήσει την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Επίσης, ο ίδιος σημειώνει ότι θα ζητήσει από τα μέλη του κόμματος αλλά και από τον Παύλο Πολάκη «φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση», να συνδράμουν τις αρχές στην αναζήτηση των στοιχείων του εν λόγω ατόμου.

«Ευχαριστώ την Ολγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη, μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της»,  έγραψε ο κ. Ραγκούσης,

Σημειώνεται ότι όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό, έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες Αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Ραγκούση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί και το πρόσωπο που διακινούσε τα fake news.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλοντας τον λογαριασμό Ec Stevi στο Facebook, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα