ΕπικαιρότηταΠολιτική

Σκουρλέτης μετά τη διαγραφή του: “Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα”

Την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαγραφή του.

“Λυπάμαι, αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση”, σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης στο Kontra, αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

“Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό”, σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης, αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

“Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση”, είπε, μιλώντας στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα. Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα