ΕλλάδαΕπικαιρότητα

«Σκοτώθηκαν» Κούγιας-Χατζηνικολάου για Πισπιρίγκου: «Έχετε ξαναφωνάξει και σας βγήκε σε κακό»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να τοποθετηθεί σχετικά με τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κίνησή του να δηλώσει πως αποχωρεί από δικηγόρος της κατηγορούμενης.

«Δεν έχω αφήσει ποτέ πελάτη μου. Και βέβαια θα επιστρέψω στη δίκη. Αλίμονο αν αφήσω τη φτωχή αυτή γυναίκα ανυπεράσπιστη. Δεν θα ήμουν Κούγιας», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στον Αλέξη Κούγια πως «εδώ δεν θα γίνει η δίκη» σε έντονο ύφος, με τον δικηγόρο να απαντά: «Μη φωνάζετε, έχετε ξαναφωνάξει και σας βγήκε σε κακό.

Κούγιας: Κορυφαίοι επιστήμονες απέδειξαν ότι είναι αθώα

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, ο ποινικολόγος είπε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Κατέθεσαν κορυφαίοι επιστήμονες, με τη βιβλιογραφία απέδειξαν ότι είναι αθώα. Επίσης το κυριότερο από όλα: Ο ιατροδικαστής που κατέστησε κατηγορουμένη την κ. κατηγορουμένη, ο κ. Μπουζιάνης, είπε τα εξής: Ότι στην Αστυνομία έγραψαν άλλα από την κατάθεση του. «Στην ασφάλεια μου άλλαξαν την κατάθεσή μου. Εγώ ποτέ δεν είπα αν είναι θανατηφόρα η δόση κεταμίνης που βρέθηκε. Εγώ ποτέ δεν είπα αν η ουσία είναι αυτή», ανέφερε ο κ. Μπουζιάνης. Είπε ότι του άλλαξαν την κατάθεσή του. Διαβάστε την ιατροδικαστική έκθεση. Οι γιατροί στο Παίδων είπαν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ο Μπουζιάνης είπε ότι το παιδί δεν είχε πεθάνει. Του χορηγήθηκαν φάρμακα μεταξύ των οποίων η κεταμίνη. Ζήτησε να κληθούν κι άλλοι καθηγητές, που δεν βρήκαν τίποτα».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα