ΕπικαιρότηταΚόσμος

Σάλος στις ΗΠΑ: Συνελήφθη διάσημη youtuber για “απίστευτη” κακομεταχείριση των παιδιών της (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μια Αμερικανίδα πολύτεκνη μητέρα, πασίγνωστη και εξαιρετικά δημοφιλής στο διαδίκτυο επειδή διατηρούσε ένα κανάλι στο YouTube, όπου παρουσίασε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και την αυστηρή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, συνελήφθη.

Οπως ανακοίνωσαν οι Αρχές στην πολιτεία της Γιούτα, κρατείται με την κατηγορία της κακομεταχείρισής τους.

Η Ρούμπι Φράνκι και η συνεργάτιδά της Τζόντι Χίλντεμπραντ συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Ιβινς, αφού ένα εξαθλιωμένο, πεινασμένο παιδί, ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων, απέναντι από την (πολυτελέστατη) κατοικία της οικογένειάς του.

“Ο ανήλικος ήταν εξαντλημένος και υποσιτισμένος, με ανοιχτές πληγές και έφερε αυτοκόλλητη ταινία γύρω από τα άκρα του. Ζητούσε φαγητό και νερό”, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με το BBC, επρόκειτο για τον 12χρονο για της Φράνκι, που το έσκασε από το σπίτι πηδώντας από ένα παράθυρο.

Η 10χρονη αδελφή του βρέθηκε μέσα στο σπίτι από αστυνομικούς «σε παρόμοια κατάσταση υποσιτισμού».

Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Στις δύο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη την Παρασκευή για κακομεταχείριση ανηλίκων και μεταξύ άλλων με “απίστευτες” επιβαρυντικές περιστάσεις.

Σύμφωνα με την τοπική σωφρονιστική υπηρεσία, παραμένουν υπό κράτηση διότι ο εισαγγελέας δεν έκανε δεκτή την αίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης να αφεθούν ελεύθερες με (την όποια) χρηματική εγγύηση.

Η Ρούμπι Φράνκι, μητέρα έξι παιδιών, έγινε γνωστή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το κανάλι “8 Επιβάτες” που διατηρούσε στο YouTube και το οποίο πλέον έχει απενεργοποιηθεί.

Εκεί παρουσίαζε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και πρόβαλε τους αυστηρούς κανόνες που έθετε στα παιδιά της, μεταξύ των οποίων ήταν και η στέρηση της τροφής για τιμωρία.

Σε αποσπάσματα από τα βίντεό της, που αναρτήθηκαν από άλλους χρήστες μετά τη σύλληψή της, η Φράνκι απειλούσε τα παιδιά ότι «θα έχαναν το προνόμιο της τροφής».

Είχε βιντεοσκοπήσει έναν από τους γιους της να κοιμάται σε ένα πουφ επί πολλούς μήνες επειδή «έχασε το δωμάτιό του», έπειτα από μια κακόγουστη φάρσα που έκανε.

Η μεγαλύτερη κόρη της Φράνκι, η Σάρι, φέρεται ότι μετά τη σύλληψη της μητέρας της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας ότι η ίδια και η οικογένειά της “χαίρονται πολύ που αποδίδεται δικαιοσύνη στις ΗΠΑ. Προσπαθούσαμε να το πούμε στην αστυνομία και στην πρόνοια επί πολλά χρόνια και χαιρόμαστε που τελικά αποφάσισαν να παρέμβουν”.\

Σημειώνεται ότι το Κανάλι “8 Επιβάτες”, είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Ενας πολίτης έγραψε στο διαδίκτυο ότι “αυτή η κυρία ήταν τόσο ξεκάθαρα σαδιστική και ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι απολάμβανε να τιμωρεί τόσο απάνθρωπα τα παιδιά της. Μερικές φορές έπαιρνε αυτή τη μικρή λάμψη στα μάτια της και άρχιζε ακόμη και να χαμογελάει καθώς δικαιολογούσε γιατί πίστευε ότι τα παιδιά της άξιζαν την τιμωρία που τους έδωσε. Θα μπορούσατε ακόμη και να ακούσετε τη χαρά στη φωνή της όταν μιλούσε στα παιδιά της και έβλεπε ότι ήταν πολύ φοβισμένα και αναστατωμένα”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα