ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας: Πάνω από 200.000 ευρώ η λεία

Πάνω από 200.000 ευρώ είναι η αξία των κοσμημάτων που άρπαξαν οι δράστες στο ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο άνοιξαν τρύπα για να μπουν μέσα και να αδειάσουν συρτάρια και προθήκες.

Πιο αναλυτικά, το ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο έγινε την Παρασκευή (29.12.2023) τα ξημερώματα στην οδό Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και μπήκαν στο κατάστημα τις ώρες μεταξύ 04:00 και 06:00 το πρωί.

Αρχικά, μπήκαν σε διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη και με εργαλεία άνοιξαν την τρύπα στη μεσοτοιχία. Οι δράστες ερεύνησαν τον χώρο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ το κατάστημα παραμένει κλειστό. «Όλα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά», ανέφεραν στην ανάρτησή τους στο Instagram οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου.

«Όχι, αυτό δεν το περιμέναμε.

Λίγο πιο ψύχραιμα να σας πω το εξής: έχουμε το ένα το άλλο. ΜΟΝΟ.

Κατά τα άλλα, να σας πω τα προφανή: δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε.

Για την ιστορία: το Πριγκιπώ δεν είναι μια επιχείρηση “χρυσωρυχείο” όπως κάπου πήρε το μάτι μου. Είναι μια μικρή επιχείρηση που αυτοχρηματοδοτείται, με μικρό περιθώριο κέρδους που δε μας αφήνει περιθώρια για “ατυχίες”. Και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ντράμα. Έχω κάνει αυτή την επιλογή πολύ συνειδητά. Ωστόσο, το 2023 μας έφτασε στα άκρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ούτως ή άλλως. Θες ανοιχτήκαμε και δεν το είχαμε; Θες η ακρίβεια που μας τσάκισε όλους; Όλα μαζί ίσως, ένα μιξ. Μετά από πολύ κόπο φτιάξαμε ένα απόθεμα για τα Χριστούγεννα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, να ρολάρει η δουλειά μας μιας και έπονται μετακομίσεις. Ε, μας χάλασε τα πλάνα μας ο κλέφτης!

Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.

Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε.

Άντε, και καλή μας χρονιά».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα