ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

Áóôõíïìéêïß óå ìÝôñá áóöáëåÜéò óôï êÝôñï ôçò ÁèÞíáò ãéá ôçí áíá÷þñçóç ôïõ Ôïýñêïõ ÐñïÝäñïõ ÑåôæÝð Ôáãßð ÅñíôïãÜí ôçí ÐáñáóêåõÞ 8 Äåêåìâñßïõ 2017.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός πριν από ημέρες στο Ρέθυμνο, είναι ο πατέρας της 14χρονης, που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Μυλοπόταμο.

Η νέα υπόθεση βιασμού και ασέλγειας μιας 14χρονης στην Κρήτη προξενεί κυριολεκτικά σοκ και όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας της 14χρονης έδωσε τέλος στη ζωή του, με φιάλη υγραερίου, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για τον 50χρονο Β.Δ., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert.

Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημά του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και τα τηλέφωνα που γινόντουσαν, το κοριτσάκι βιαζόταν από πολλούς άνδρες κατ’ εξακολούθηση χωρίς να δίνουν χρήματα, για να προχωράνε στις αδιανόητες αυτές πράξεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του newsbomb.gr, “πελάτες” της 14χρονης είναι δέκα Ελληνες και δύο αλλοδαποί.

Η ανήλικη αναγνώρισε έναν από τους βιαστές – κακοποιητές της και ακόμη 11 άτομα που φέρεται να ασέλγησαν πάνω της.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση φρίκης στον Μυλοπόταμο

Οι βιαστές της 14χρονης, όπως αποκάλυψε πληροφοριοδότης στην ΕΛ.ΑΣ, ήταν Ελληνες και αλλοδαποί, οι οποίοι πλήρωναν έναν Πακιστανό για να ασελγούν στο ανήλικο κορίτσι.

Η 14χρονη, που γεννήθηκε το 2009, κλήθηκε από τους αστυνομικούς, μαζί με ψυχολόγο, να αναγνωρίσει τους κακοποιητές της.

Οπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ένας 38χρονος Πακιστανός έβρισκε τους “πελάτες”, που έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδί, ενώ τη βίαζε και ο ίδιος.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για τη 14χρονη, ενώ η Εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Πηγή: newsbomb.gr

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα