ΔήμοιΔήμος Παλλήνης

Πρωτοπόρος ο Δήμος Παλλήνης στο “Κίνημα της πατάτας”

Φουντώνει το κίνημα κατά των μεσαζόντων στους δήμους της Αττικής, καθώς στο χορό που άνοιξε ο Δήμος Παλλήνης έρχονται να προστεθούν και άλλοι δήμοι.

Συγκεκριμένα, φθηνή πατάτα μα και αλλά καταναλωτικά αγαθά έχουν ανακοινώσει ότι θα προσφέρουν οι δήμοι Βριλησσίων, Γαλατσίου, Αγίας Παρασκευής, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κηφισιάς, Βύρωνα, Ηλιούπολης και Κρωπίας, ενώ είναι βέβαιο ότι όσο περνούν οι ημέρες, ο κατάλογος θα μεγαλώνει.

Στην Παλλήνη, την ιδέα προώθησε η αντιδήμαρχος κυρία Ειρήνη Κουνενάκη, η οποία έκλεισε και τη συμφωνία με τους παραγωγούς.

Ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση:

Ο Δήμος Παλλήνης προσπαθεί με κάθε ενέργεια να ενισχύσει την κοινωνική του δράση στηρίζοντας ουσιαστικά την οικογένεια που βλέπει το εισόδημά της να συρρικνώνεται καθημερινά ενώ το κόστος ζωής αντιθέτως αυξάνεται ραγδαία και αδικαιολόγητα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να προχωρά σύμφωνα με τις αρχές της αυτοοργάνωσης, πέρα από τις επιλογές της κεντρικής πολιτικής, οργανώνοντας και συντονίζοντας παρόμοιες δράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο στον Δήμο Παλλήνης οι παραγγελίες φτάνουν τους 50 τόνους πατάτες, ενώ η διάθεση στους καταναλωτές θα γίνει απ’ ευθείας από τους παραγωγούς του Νευροκοπίου, στις 10 Μαρτίου, σε γνωστό εκθεσιακό κέντρο της περιοχής.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι