Περιφέρεια Στερεάς ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Πρόσκληση για συμμετοχή στο «7o Φεστιβάλ Ελαιολάδου»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο «7o Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των ελαιοκομικών προϊόντων και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα και στηρίζεται από τους φορείς του κλάδου και την ελληνική επιστημονική κοινότητα.

Αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης ελαιοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Παράλληλα με το φεστιβάλ, πραγματοποιείται επιστημονικό συνέδριο για την Ελιά και το Ελαιόλαδο, καθώς και ο 5ος Διαγωνισμός «Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων».

Οι παραγωγοί και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (108 τ.μ.), το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και οικονομικά από την Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 100 ευρώ (το ΦΠΑ περιλαμβάνεται).

Παρακαλούνται οι παραγωγοί που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα κι όχι αργότερα από τις 15 Φεβρουαρίου 2017, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, (αρμόδια υπάλληλος: Ελευθερία Σιώζου, τηλέφωνο: 22213-53594).

 

 

Προτεινόμενα