Περιφέρεια Στερεάς ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Πρόσκληση για συμμετοχή στην «Food Expo 2017»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην 4η Διεθνή Εκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017, στο Athens Metropolitan Expo.

Η έκθεση παρέχει στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αλλά ειδικό αγοραστικό κοινό σε προνομιακά σημεία της Έκθεσης.

Η «Food Expo» αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν ειδικό χώρο (περίπου 8 τ.μ. ανά εκθέτη) στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε κεντρικό προνομιακό σημείο στην είσοδο του Hall 1 (για τους εκθέτες τροφίμων & ποτών) και στο Hall 4 (για τους εκθέτες με κρασί), στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη έκθεση «Oenotelia».

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο κι όχι αργότερα από τις 13 Ιανουαρίου 2017, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 22210-36055).

 

Προτεινόμενα