ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Πολυχρονόπουλος: Εικόνα τον δείχνει να παίζει φρουτάκια σε πρακτορείο

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, πριν λίγο καιρό να βρίσκεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και να παίζει φρουτάκια έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μπροστά του τσιγάρα, φραπέ και νερό κάτι που δείχνει ότι βρισκόταν για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον κ. Πολυχρονόπουλο, έπαιζε συχνά σε πρακτορεία, συγκεκριμένα σε ένα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου που ανήκε στο παρελθόν σε γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσφάτως είχε μετακινηθεί και έπαιζε φρουτάκια σε ένα άλλο κατάστημα στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

«Ήταν καλός παίκτης» λέει ιδιοκτήτης πρακτορείου

«Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε», αλλά και «ήταν καλός παίκτης» ανέφερε ιδιοκτήτης πρακτορείου για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μιλώντας στον Alpha, ιδιοκτήτης πρακτορείου στο οποίο φαίνεται να έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης».

Οι αναρτήσεις με τις οποίες ζητούσε χρήματα για τον «Άλλο άνθρωπο»

Σημειώνεται ότι δεκάδες αναρτήσεις στο Facebook, στο Instagram και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ζητούσε από τον κόσμο να βάζει χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας του και σε λογαριασμούς στενών συνεργατών του βρίσκονται στη διάθεση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» φέρεται να έπαιρνε τα λεφτά από τις δωρεές και να τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια αποκομίζοντας κέρδη με το εγκληματικό προϊόν που φέρεται να προέκυψε από την παράνομη αυτή δραστηριότητα να ανέρχεται σε τουλάχιστον 600.00 ευρώ.

Σε μια από τις αναρτήσεις του, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος περιγράφει μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το μεσιτικό γραφείο που είχε μεσολαβήσει για την ενοικίαση χώρου φιλοξενίας της κοινωνικής κουζίνας.

«Τηλέφωνο πριν από λίγο. Καλημέρα Κώστα ο Παναγιώτης είμαι, από το μεσιτικό, φίλε με πήραν τηλέφωνο οι ιδιοκτήτες και σε παρακαλούν μέχρι τέλος του μήνα να αδειάσετε το χώρο. Τα χρήματα που χρωστάτε για τα ενοίκια, βάλατε τα μισά, χρωστάτε 2650 ευρώ και σε δυο μήνες θα πρέπει να βάλετε άλλα 3.300 ευρώ».

Παρακάτω, στην ίδια ανάρτηση προχωρά σε μια ανάλυση των εξόδων της κοινωνικής κουζίνας και ζητά από 50.000 υποστηρικτές του πρότζεκτ να βάλουν από 5 ευρώ ο καθένας, όσο δηλαδή είναι η ετήσια συνδρομή. «Δηλαδή αν βάλουν από τους 50.000 οι 2 με 3.000, τότε όχι μόνο θα καλύψουμε όλα τα έξοδα που χρωστάμε αλλά θα καλυφθούν κι όλες οι ανάγκες και τα έξοδα και για τον επόμενο χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ανακοινώσεις συνέχεια…».

Και σε αυτή τη περίπτωση, όπως και στις υπόλοιπες που θα διαβάσετε παρακάτω, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραθέτει τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, Παναγούλας Πολυχρονοπούλου.

Σε άλλη ανάρτηση του στο Instagram, πάλι για να ζητήσει οικονομική βοήθεια, o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος γράφει: «Αναρωτιέμαι όσο και το ξέρω ότι είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν 1 άνθρωποι, που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν από 275 ευρώ ο καθένας μέσα από 25.000 ανθρώπους;;; Μαζέψαμε άλλο ένα 275 ευρώ από προσφορές ανθρώπων με 1,5,8,10,20,25,30,50,100 ευρώ ο καθένας και μας μένουν άλλα 17 275ευρα ακόμα». Και σε αυτή τη περίπτωση αναρτημένος είναι ο τραπεζικός λογαριασμός της μητέρας του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα