Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Ποδηλατικός τουρισμός στη Θεσσαλία

Εκπρόσωποι μεγάλης εταιρείας του εξωτερικού που ασχολείται με τον εναλλακτικό τουρισμό, βρέθηκαν στη Θεσσαλία, προκείμενου να ανιχνεύσουν και εντοπίσουν περιοχές τις όποιες θα εντάξουν στα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται κυρίως με τον ποδηλατικό τουρισμό και διακινεί αρκετές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, τους οποίους διοχετεύει κυρίως στην Αυστρία και στην Κροατία.

Η περίοδος που ενδιαφέρονται να διοχετεύσουν τουρίστες την περιοχή είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν ποδηλατικές διαδρομές σε καλή κατάσταση, προκείμενου να μπορούν να ποδηλατούν με ασφάλεια.

Κατά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλία, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ποδηλατικά μονοπάτια της και έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές της περιφέρειας.

Τους εκπροσώπους της εταιρείας συνάντησε ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής με τον οποίο εξέτασαν τις δυνατότητες που υπάρχουν στην Θεσσαλία για προσέλκυση τουριστών-ποδηλατών από χώρες του εξωτερικού.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας