ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Πατήσια: Στη φυλακή ο 56χρονος που βίαζε για 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Προφυλακιστέος για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών που αφορούν στον βιασμό επί επτά έτη της 15χρονης σήμερα κόρης της συντρόφου του, κρίθηκε μετά την απολογία του στον 35ο τακτικό ανακριτή ο 56χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της ανήλικης, στα Πατήσια.

Οι κατηγορίες για τις οποίες ο 56χρονος απολογήθηκε σήμερα είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή ισχυρίστηκε ότι είχε συνευρεθεί με την ανήλικη αφού αυτή είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της και έχοντας τη συναίνεσή της. Αντίθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε το αδίκημα της πορνογραφίας, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, τελευταία φορά που ο 56χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση. Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε φίλη της, η οποία την έπεισε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την απολογία του κατηγορούμενου στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα