ΔήμοιΔήμος Πετρούπολης

Παρέμβαση του δημάρχου Πετρούπολης στον ΟΑΣΑ

Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του ΟΑΣΑ, με τον γενικό διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας, Δημήτρη Αποστολίδη. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλη.

Ο δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των δρομολογίων των λεωφορείων, ώστε να αποφευχθεί η διαπιστωμένη ταλαιπωρία των δημοτών που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επισήμανε στον κο Αποστολίδη την ιδιαιτερότητα της Πετρούπολης όντας… τερματικός Δήμος, υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία των κατοίκων του είναι εργαζόμενοι με πάγιες ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

Επιπλέον, ο κ. Σίμος αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη.

Τέλος, ζήτησε να σχεδιαστεί μία νέα γραμμή που θα συνδέει απευθείας την πόλη με το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, το «Αττικόν».

Ο κος Αποστολίδης αναγνώρισε τη σημαντικότητα και την επικαιρότητα των αιτημάτων των κατοίκων, που μετέφερε ο κύριος Σίμος, αναφέροντας όμως ότι η ανταπόκριση και ικανοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν καθίσταται δύσκολη με γνώμονα την έλλειψη οχημάτων, καθώς και προσωπικού.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με δεδομένο την εκ νέου εξέταση των δυνατοτήτων του ΟΑΣΑ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι