ΔήμοιΔήμος ΑθηναίωνΔήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων ο Γρηγόρης Λέων – Θα διεκδικήσει τη δημαρχία στην Πεύκη

O γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης, ενώ ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου στο δήμο Αθηναίων.

Από τη θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων παραιτήθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας η Άννα Ροκοφύλλου, καθώς θα θέσει υποψηφιότητα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στον κ. Λέων και την κ. Ροκοφύλλου ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η ανακοίνωση του Μπακογιάννη

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά την Άννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας».

Γρηγόρης Λέων: Πώς δήλωσε την παραίτησή του

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση-Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Στις 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι