ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Παραδόθηκε στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής η πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων

Ενα εξόχως εμβληματικό έργο για την Αγία Παρασκευή παραδόθηκε ολοκληρωμένο στους κατοίκους της πόλης.

Πρόκειται για την πεζογέφυρα της Λεωφόρου Μεσογείων, της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022.

Είναι ένα σημαντικό έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία (σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή της πόλης) για μία ακόμα φορά έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της και τη συνεχή στήριξή στον Δήμο και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην εκδήλωση εγκαινίων της πεζογέφυρας, που συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την πλατεία Πέτρουλα,  εκτός από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και τον Περιφεριάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το παρών έδωσαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι βουλευτές του Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κεχρής και Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ελένη Δάβαρη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Διονύσης Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εφη Καψοκεφάλου, και φυσικά οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

 

Ολοι οι παριστάμενοι, στους σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του έργου, καθώς πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο του την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων.

Οπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η εξαιρετική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάχη Γιώργου Πατούλη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη και πιο ασφαλή πόλη, που ο πολίτης θα έχει τον πρώτο λόγο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι