ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου λόγω παρέλευσης ωραρίου

Αναβλήθηκε η δίκη του παλαιοχριστιανού, ο οποίος διέμενε σε σπηλιές στην περιοχή της Κορινθίας μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά τους, καθώς παρήλθε το ωράριο.

Ο 45χρονος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που τα παιδιά του δεν φοιτούσαν σε σχολείο, ενώ στον χώρο όπου ζούσαν βρέθηκε και οπλισμός.

Σε βάρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Οι συνθήκες υπό τις οποίες είχε επιλέξει ο 45χρονος να ζει μαζί με την οικογένειά του ερευνώνται σχετικά με το εάν είναι κατάλληλες για να ζουν και να μεγαλώνουν εκεί παιδιά.

Στην περιοχή όπου ζούσε η πολύτεκνη οικογένεια, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες κρυμμένα σε τάφρο 30 μέτρων κάτω από παράπηγμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως σπίτι.

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης γνωστοποίησε το πρωί της Κυριακής πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι ένας άνθρωπος παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα