ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στην Αγία Βαρβάρα

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γεωργίου Καπλάνη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος στην καθιερωμένη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μας, ο καθένας μας από τη θέση του, αποδεχόμαστε μεγάλες ευθύνες απέναντι στην πόλη και τους συμπολίτες μας. Η προηγούμενη Δημοτική περίοδος λόγω της οικονομικής κρίσης ήταν μια περίοδος άμυνας, υπεράσπισης της Αυτοδιοίκησης και στήριξης των πολιτών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης.

Δεν μπορούμε όμως και δεν δεχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι. Η πενταετία που αρχίζει πρέπει να είναι για την πατρίδα μας η εποχή της επιστροφής στην ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Και ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός.

Έχουμε μπροστά μας μια πενταετία κατά την οποία δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, καμία δημιουργική δυνατότητα που να μην την αξιοποιήσουμε, για την τόνωση της τοπικής ανάπτυξης και απασχόλησης και για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής όλων μας που ζούμε εδώ σε αυτή την πόλη.

Συνεχίζουμε στέλνοντας ξανά το μήνυμα της Διοίκησης με διαφάνεια, ίση αντιμετώπιση των πολιτών, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, αποτελεσματικότητα, διεκδίκηση, βάζοντας πάνω απ΄όλα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών.
Οι στόχοι και τα καθήκοντα που έχουμε μπροστά μας μπορούν να επιτευχθούν καλύτερα με τη συναίνεση και την κοινή προσπάθεια.

Ζητάμε τη γνώμη και τη συμβολή όλων των παρατάξεων, όλων των φορέων, όλων των συμπολιτών μας. Για να πάμε όλοι μαζί την πόλη μας ακόμα πιο μπροστά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι