ΕπικαιρότηταΚόσμος

Οργιάζουν οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον – Τα χειρότερα σενάρια για την υγεία της

H πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 17 Ιανουαρίου.

Με το ίδιο το Μπάκιγχαμ να ενημερώνει ότι η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας θα μείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες και μακριά από τα καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον

Από εκείνη τη στιγμή όργιο φημών έχει ξεσπάσει στη Βρετανία για τους λόγους που η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ύστερα από προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

«Οι γνώμες διίστανται αλλά το χειρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί», είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου, σχετικά με τη μυστηριώδη ασθένεια που θα κρατήσει έως το Πάσχα την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ανάρρωση, αφού προηγηθεί νοσηλεία 10 -14 ημερών.

Η κυρία Σονίδου επισήμανε την εξωστρέφεια των ανακτόρων που μέσα σε δύο ώρες ανακοίνωσαν τόσο τα ανησυχητικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον όσο και την «υπερτροφία του προστάτη» για την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας ο βασιλιάς Κάρολος.

«Για την Κέιτ, που φαινομενικά τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα Χριστούγεννα ήταν υγιής, θα έπρεπε για κάποιον που την παρατηρεί να ανησυχήσει ότι είναι αρκετά αδύνατη», είπε η Κική Σονίδου.

Επισήμανε παράλληλα ότι η όποια άλλη δημοσίευση για την κατάσταση της υγείας της «δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε τα παιδιά τους, γιατί πρέπει να αποτραπούν ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο, που θα υπάρξουν σίγουρα αν μαθευτεί κάτι αρνητικό».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα