Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςΠεριφέρειες

Ο Νίκος Τσαλικίδης νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης εξελέγη, έπειτα από μυστική ψηφοφορία των μελών της παράταξης της πλειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τσαλικίδης.

Ο κ. Τσαλικίδης, ο οποίος ήταν και ο μόνος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, έλαβε 28 ψήφους σε σύνολο 34 παρόντων μελών της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

Η θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κενώθηκε αμέσως μετά την εκλογή του Χρήστου Μέτιου στη θέση του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο Νίκος Τσαλικίδης δήλωσε:

«Η εκλογική διαδικασία έκλεισε θετικά, με τους καλύτερους οιωνούς και θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα, η ενότητα στην παράταξή μας, σε μία περίοδο όπου οι αντιξοότητες και τα προβλήματα ξεπερνούν και υπερβαίνουν όλους μας. Μπορούμε, λοιπόν, ενωμένοι και συστρατευόμενοι να δουλέψουμε όλοι για το καλό της περιφέρειας και των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μεταξύ τους την καλύτερη δυνατή συνεργασία, ώστε να εργαστούν και να λύσουν τα προβλήματα της Ροδόπης και της Περιφέρειας.

 

Προτεινόμενα