Άλλοι ΔήμοιΔήμοιΕπικαιρότηταΠολιτισμός

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

 

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον 6ο Μύλο των Ξωτικών και ετοιμάζονται με τη συνεργασία όλων για τη μεγάλη γιορτή.

Το αποτέλεσμα και εφέτος αναμένεται να είναι παραπάνω από εντυπωσιακό, αλλά προέχουν ο σεβασμός, η εξυπηρέτηση, η φιλοξενία του κάθε επισκέπτη χωριστά, όπως τονίζεται από τον Δήμο Τρικκαίων.

Για τον λόγο αυτόν, με δεδομένη την τρικαλινή φιλοξενία, ο Δήμος Τρικκαίων συγκάλεσε σύσκεψη με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό και το εμπόριο φορείς: τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, το Επιμελητήριο Τρικάλων, τον Σύλλογο Ξενοδόχων, το Σωματείο Καφετεριών, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έθεσε το τρίπτυχο της εφετινής συνταγής επιτυχίας για τη συμπεριφορά προς τους επισκέπτες και την πόλης: σεβασμός – ευγένεια – καθαριότητα.

Και συνέχισε, τονίζοντας ότι ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ ήδη καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, που έχουν αποδώσει.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την παρουσίαση ενός νέου οδηγού που θα διανέμεται στους επισκέπτες, συζητήθηκαν πάρα πολλά ζητήματα.

«Οι περισσότεροι από τους άμεσα εμπλεκόμενοι επαγγελματίες, με την εμπειρία και τις ιδέες τους, προσφέρουν λύσεις και ιδέες, συνεισφέροντας στο πνεύμα συνεργασίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εξάλλου, ολόκληρος ο Δήμος Τρικκαίων, ο νομός Τρικάλων, οι γειτονικές Καρδίτσα και Λάρισα, ζουν στον ρυθμό των «Ξωτικών» (που φέτος, θα «απειλούνται» από εφόδους πειρατών…)», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ηδη, όπως επισημαίνεται, οι κρατήσεις, που έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, βρίσκονται στο 50%-60%. «Αυτό σημαίνει ότι φέτος το ενδιαφέρον αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου.

Η μαγεία λοιπόν επιστρέφει, το χαμόγελο έρχεται ξανά, ο Μύλος μαγεύει, τα ξωτικά ετοιμάζονται! Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, ο Μύλος των Ξωτικών με τη ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και τις 9 ΔΩΡΕΑΝ δράσεις, εισήλθε στην τελική ευθεία.

Στις 25 Νοεμβρίου τα εγκαίνια, στις 26 Νοεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης!

Συγκεκριμένα, χωρίς αντίτιμο, ο επισκέπτης και φιλοξενούμενος των τρικαλινών, θα μπορεί να εισέλθει στον Μαγικό Μύλο και να εξερευνήσει, επίσης χωρίς αντίτιμο:

• Το Καράβι των Πειρατών

• Το Εργαστήρι Σοκολάτας

• Το σπίτι του Άη Βασίλη

• Το Εργαστήρι Μαθητευόμενου Πειρατή

• Τον Αλευρόμυλο των Ξωτικών

• Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών

• Το Μουσείο Μανιταριών

• Τους Πειρατές της PLAYMOBIL

• Ζωγραφική Προσώπου

Σας περιμένουν στα Τρίκαλα, που ντύνονται χριστουγεννιάτικα και φέτος, με πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλους, σε όλη την πόλη!

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι