ΔήμοιΔήμος Νέας ΙωνίαςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Νέα Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Μετά από έναν sold-out χειμώνα στο Σταυρό του Νότου και με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος συνεχίζει μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία .

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στη Νέα Ιωνία, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

  • Το ραντεβού στην Αθήνα: Την Τρίτη 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας
  • Συντελεστές: Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά, Νίκη Γρανά, πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης, λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης, ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης, τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο, Πασχάλης Κολέντσης, ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης, φωτισμοί
  • Τοποθεσία: Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας
  • Ημερομηνία: Τρίτη 28 Αυγούστου 2018
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Είσοδος: Ελεύθερη

 

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ...

Περισσότερα σε:Δήμοι