ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ο Λοβέρδος πήρε «κίτρινη κάρτα» από το ΠΑΣΟΚ – «Παράδοξο να έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

Φίλια πυρά δέχτηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, έπειτα από το σχόλιο για τη συνέντευξη του πρόεδρου του κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη, πως δεν θα δεχτεί για πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε όμως και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Λοβέρδος, είπε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα – για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος μιλώντας στο Ρ/Φ ΣΚΑΙ αναφερόμενος στα όσα είπε στη συνέντευξη του στη ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι δεν θα αποδεχθεί τον Κ. Μητσοτάκη και τον Α. Τσίπρα για τη θέση του Πρωθυπουργού, αλλά άλλο πολιτικό πρόσωπο.

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Τι είχε πει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ΕΡΤ

Σε ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε χθες από την ΕΡΤ, το Μέγαρο Μαξίμου πως επιχειρεί να τον ενοχοποιήσει με διαρροές .

«Απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτικών προσώπων θα εξαρτηθεί από τη δύναμη των κομμάτων.

«Η θέση του κ. Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό της χώρας, για τον άνθρωπο που θα είναι στο τιμόνι της χώρας την επόμενη περίοδο εκτός του ότι συνιστά θεσμική ασέβεια είναι και πολιτικά εξωφρενική» δήλωσε για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν μπορούν να μπαίνουν όροι στο παιχνίδι που προσβάλλουν την ίδια την έννοια και την ουσία της δημοκρατίας. Οι πολίτες θα ψηφίσουν, θα σεβαστούμε την ψήφο τους αλλά δεν μπορούν να τίθενται όροι στο τραπέζι, όπως το να μην είναι στο τιμόνι της χώρας ο αρχηγός του πρώτου κόμματος» σχολίασε από την πλευρά του ο Άκης Σκέρτσος.

Ο Λοβέρδος σημείωσε πως «όλα θα τα δείξει η κάλπη»

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε επίσης το πρωί στον ΣΚΑΪ, ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει πριν από τις εκλογές ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας».

«Όλα θα τα δείξει η κάλπη», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος και σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, είπε πως «μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη επικρατεί μια διανοητική ακαταστασία».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα